Image on a mirror
Image default
Electronica en Computers

Bespaar moeite en geld met een HDMI splitter

Wat is de HDMI Splitter? Wat is de functie van het? Welk voordeel heeft het voor ons?

Een HDMI Splitter is in staat om multimedia interface videosignalen met hoge definitie gelijktijdig door te geven aan twee of meer beeldschermen over een afstand van ongeveer 15 meter. Een grotere distributie en langere lengte kan worden bereikt door twee of meer van dergelijke versterkers in serie te schakelen.

Alle soorten HDMI-apparaten, zoals DVD-spelers, PS3, satelliet set-top boxes worden ondersteund door deze splitters. Door gebruik te maken van dit apparaat worden zowel audio- als videosignalen digitaal over één kabel verzonden zonder signaalverlies. Deze HDMI splitters ondersteunen HD resoluties van 480p, 720p, 1080i en 1080p, computer resoluties tot 1920 x 1200 en een bandbreedte van 225MHz.

Er zijn vele soorten splitters. Een van de verschillen is het aantal uitgangen, dat afhankelijk is van het gebruikte type splitter. Er zijn vele modellen beschikbaar, zoals 1×2, 1×4 en 1×8. Alle splitters hebben slechts één ingang. 1×2 splitter verwijst naar degene met 2 uitgangen, 1X4 splitter met 4 uitgangen, 1X8 splitter met 8 uitgangen respectievelijk. U kunt een splitter kiezen op basis van uw behoeften. Gezinnen of bedrijven die veel HDMI-apparaten hebben, kunnen kiezen voor de 1×4 en 1×8 versie.

Hoe gebruikt u dit geweldige apparaat? Werkt het ingewikkeld? Nou, de installatie van dit apparaat is zo eenvoudig en kost slechts een seconde. Gewoon “plug n play” technologie! Het heeft geen software of drivers nodig om te werken. Wat u hoeft te doen is gewoon de splitter van de HDMI bron aan te sluiten op de HDMI Splitter via HDMI Kabels.

De HDMI Splitter is perfect voor thuisbioscopen, digital signage toepassingen, beveiligingscamera’s,  business centers, klaslokalen, controlekamers, vergaderzalen, remote monitoring en training faciliteiten, enz. Door gebruik te maken van een HDMI Splitter (zoals een HDMI Distributie Versterker), kunt u plasma TV en een projector aansluiten om een home theater set-up te creëren; door het gebruik ervan kunt u ook de best haalbare beeldkwaliteit te zien krijgen. Wat meer is, dat bespaart u een hoop energie en geld om veel HD TV’s te kopen. Dat is echt grote moeite.

Dan HDMI splitter is niet alleen bespaart u moeite, maar geld ook. Het maakt uw leven eenvoudiger en slimmer.

https://www.securitythuis.nl/