Image on a mirror
Image default
Entertainment

De leukste springkussens bij Springkussen verhuur Leiden

Voor feesten en andere evenementen

Springkussen verhuur Leiden verhuurt de meest uiteenlopende en leuke springkussens in Nederland. U kunt een of meerdere springkussens huren voor bepaalde dagen tot zelfs weken. Springkussens zijn erg geschikt voor bijvoorbeeld kinderfeesten, sportdagen en andere kinderevenementen. De springkussens die wij bieden zijn vrolijk, kleurrijk, gevarieerd, op thema en veilig.

We bieden 3 soorten springkussens: huizen, disco en stormbanen

Voor de jongste kinderen adviseert springkussen verhuur Leiden de eenvoudigere springkussens te huren. Deze zijn overzichtelijk, zonder poespas en daarom het meest veilig voor de kleine kinderen. Ook is het op deze manier voor de volwassene makkelijker om de kinderen in de gaten te houden en overzichtelijker, U kunt snel zien wanneer kinderen te wild met elkaar spelen. Op deze springkussens is het alleen mogelijk om te springen.

Voor de wat oudere kinderen hebben we echter ook andere springkussens. U kunt bij springkussen verhuur Leiden kiezen uit de ‘huizen’. Dit zijn springkussens met een wand eromheen, zodat de kinderen er niet af kunnen vallen. Deze ‘huizen’ leveren wij in allerlei kleuren en thema’s. Denk bijvoorbeeld aan tv-programma’s of thema’s zoals prinsessen en piraten. Daarnaast kunt u kiezen voor het disco springkussen. Deze springkussens van springkussenverhuur Leiden, hebben ingebouwde lichtjes en muziek. Op deze manier wordt er een disco nagebootst. Deze springkussens zijn uiteraard het leukst om te gebruiken in het donker, zodat de lichtjes het best opvallen. Let er wel op dat er altijd een volwassenen aan het opletten is, omdat dit springkussen minder overzichtelijk is.

De laatste optie die wij bieden is een stormbaan. Deze is leuk om bijvoorbeeld te gebruiken op sportdagen. Met deze springkussens is het mogelijk om bijvoorbeeld spelelementen zoals een estafette toe te voegen. Ook kunnen de wat oudere kinderen hierop klimmen, rennen en glijden.