Image on a mirror
Image default
Hobby en vrije tijd

Een leuk uitje met het team naar de escaperoom in Twente

Je hebt een feest geregeld of je wilt gewoon even wat doen waar je een uitdaging in kunt aangaan. Je hoort het steeds vaker dat mensen een escaperoom bezoeken, maar dat wordt vaak gedaan met ander soort opdrachten dan deze ruimte waar je dezelfde uitdaging in kunt aangaan. In de escaperoom in Twente maak je kennis met een ander soort manier van de escape room. Er wordt hier gewerkt met de omgeving en het gaat vooral ook over het leven van de omgeving van Twente. Een escaperoom in Twente heeft altijd een eigen verhaal en aan de hand van het verhaal voer je opdrachten uit, waar je uiteindelijk weer mee de ruimte moet gaan verlaten. Het doel van een escaperoom in Twente is dat je samen met een team opdrachten weet te voldoen, die uiteindelijk de sleutel zijn voor het ontsnappen aan de ruimte binnen een bepaalde tijd. 

Team

De escaperoom in Twente boeken is leuk wanneer je bijvoorbeeld met een bedrijf een uitje gaat doen. Het draagt bij aan de verbetering van een team, omdat je samen dient te werken en dat je alleen door samen dingen te doen de ruimte kunt verlaten. Soms zit er bijvoorbeeld een opdracht tussen die je alleen maar met meerdere mensen kunt uitvoeren, omdat het simpelweg niet gaat om dit alleen te doen. Daardoor ben je afhankelijk van elkaar en moet je elkaar wel helpen. Het kan dus een positief effect hebben op de sfeer die er heerst in een groep en is dus zeker aan te raden om te doen als een groep. Bijvoorbeeld een team van collega’s, maar ook met een klas of een vriendengroep is het doen van een escaperoom in Twente een hele uitdaging en een aanrader! 

60 minuten

Ga jij ook de uitdaging aan in de escaperoom in Twente en stap jij samen met je team de ruimte in om deze binnen 60 minuten weer te verlaten? Maak je borst maar nat, want er staat je een hele hoop te wachten wanneer je een bezoekje gaat brengen aan de escaperoom in Twente.