Image on a mirror
Image default
Banen en opleidingen

INTERNATIONAL FIELD SERVICE ENGINEER (EMEA)

Jouw verantwoordelijkheden

Onze klant is een professionele multinational. Het zijn wereldberoemde experts op het gebied van chemie en flexodruk. Ze zijn gevestigd in Brussel en zijn op zoek naar een internationale field engineer om hun flexodrukkersteam te versterken. Flexografie, ook wel “oppervlaktedruk” genoemd, is een methode die gewoonlijk wordt gebruikt voor het bedrukken van verpakkingen en andere oneffen oppervlakken. Bij “flexo” is de drukplaat die bij het drukproces wordt gebruikt, meestal gemaakt van rubber of flexibel plastic, zodat het geïnkte oppervlak zich kan aanpassen aan verschillende ondergronden.

  • Bachelor in elektrotechniek of vergelijkbare ervaring
  • Installatie, onderhoud en reparatie
  • Brussel 20%, Europa, Midden-Oosten en Afrika 80%

Internationale buitendienstmedewerkers hebben meerdere verantwoordelijkheden. U wordt getraind om de nieuwe machine te installeren en te debuggen. Train vervolgens klantoperators om de installatie te gebruiken. Na verloop van tijd heeft de machine nog preventief onderhoud nodig. Als er een probleem is, verleent u de klant telefonisch technische assistentie en als het probleem aanhoudt, lost u het probleem zelf op. Aangezien u voor sommige klanten het primaire technische contactpersoon bent, moedigen we actieve communicatie aan.

Jouw profiel

Deze functie vereist een bachelordiploma in elektromechanica of een diploma met vergelijkbare ervaring. We staan ​​open voor middelbare scholieren, maar ervaring zal zeker punten toevoegen. Speciale ervaring in omvormer, pomp, kettingaandrijving, PLC, HMI en veldinstallatie. In termen van taal moet u bekwaam zijn in het Engels. Welkom om Duits, Frans of Nederlands te kennen, maar het is niet verplicht. Daarnaast moet u zelfstandig zaken kunnen afhandelen. Wonen in België en het EU-burgerschap hebben zijn twee verplichte vereisten.

Ons aanbod

Onze klanten bieden een internationale positie met verantwoordelijkheid en autonomie. Ervaren instructeurs zullen aanwezig zijn om te begeleiden en op te leiden. En een zeer competitief salarispakket, inclusief anonieme auto voor privégebruik, verzekering, pensioenregeling, maaltijdcheques en overuren.

https://www.vindazo.be/vacatures/process-engineer.html