Image on a mirror
Image default
Society / Relationships

IreneBudget helpt je van je schuldenlast af

Wist je dat meer dan de helft van de millennials baat zou hebben bij de hulp van IreneBudget Budgetcoaching & Bewindvoering? Voor het geval je het je afvraagt, dat geldt dus voor de helft van iedereen tussen de leeftijd van 18 en 35 jaar. Als u (pas)afgestudeerde kan het dus goed zijn dat u op enig moment gebukt gaat onder een torenhoge lening. Als u alles maar koopt wat uw hartje begeert, kan het zijn dat credit betalingen je funest worden. Wanneer je graag in een nieuwe auto rijdt zonder dat je het je kunt veroorloven, heb je ook een groot probleem. En dat geldt niet alleen voor millennials.

Mensen uit alle lagen van de bevolking zetten IreneBudget in

IreneBudget krijgt natuurlijk te maken met heel diverse mensen, uit alle lagen van de bevolking. Luiheid wordt vaak genoemd als reden waarom de financiën niet op orde zijn of mensen werkelijk geen idee hebben hoe het kan dat ze zo diep in de schulden zijn geraakt. Ze vinden het vaak niet belangrijk, want tja, je verdient goed geld – meer dan de gemiddelde Nederlander. Omdat er dan vaak geen reden bestaat om te sparen of te budgetteren, weet je ook niet hoe het moet of waarom je zou moeten sparen of budgetteren.

Geld verdwijnt

Totdat plotseling je situatie verandert en je het gevoel krijgt dat je wellicht te veel geld uitgeeft aan wellicht zeer onnodige zaken. Maar nog heb je geen enkel idee hoe het precies zit. Want het hebben van een leuk leven kost toch geld. Of niet dan? Vakanties met vrienden, een leuke auto, leuk huis, kleden volgens de laatste mode, op stap gaan, terrasje doen.

IreneBudget leert je met je geld om te gaan

Het hebben van schulden hoeft geen manier van leven te zijn. Er is een uitweg als je maar gedisciplineerd bent, er in gelooft en samenwerkt. IreneBudget is er om je te ondersteunen en hulpmiddelen te bieden om je te helpen je schuldenvrije doelen te bereiken. Bespreek in vertrouwen al je financiële problemen maar ook je overwinningen om uw financiële plaatje weer op orde te krijgen én te houden.

Gerelateerde artikelen

Douche ongelukken

Rode rozen bezorgen

Online daten via datingsites en apps