Kies voor een van de luxe reizen door Zuid-Afrika voor een prachtige vakantie!

Ga mee met een van de luxe reizen door Zuid-Afrika en beleef een fantastische vakantie. Het is een perfecte keuze als u de Spaanse costa en de Alpen wel gezien heeft. Met touroperator Oryx Travel gaat u op reis door een van de mooiste landen ter wereld. In Zuid-Afrika kunt u genieten van verbazingwekkende uitzichten en er is natuurlijk meer dan genoeg te doen! Kiest u zelf maar, gaat u langs de Garden Route, of gaat u liever een van de gerenommeerde wijngaarden bekijken? Of wilt u een privé safari in Zuid-Afrika maken? Het is maar net wat u wilt. Bij thuiskomst boekt u meteen uw volgende vakantie naar bijvoorbeeld Botswana of Ghana!

In Botswana de ‘Big Five’ bekijken tijdens een onvergetelijke vakantie

Wat staat er boven aan uw bucketlist? Een safaritocht maken en de ‘Big Five’ spotten in Zuid- Afrika? En al deze grote dieren; de leeuw, de buffel, de olifant, het nijlpaard en de neushoorn, kunt u van dichtbij bekijken op vakantie in Botswana! Maak uw droom werkelijkheid, streep weer iets weg van die bucketlist en boek uw volgende vakantie bij Oryx Travel. Dan bent u meteen verzekerd van luxe overnachtingen en een volledig verzorgde reis. Bovendien kunt u deskundig advies van Oryx Travel over de ideale vakantie ontvangen. Klinkt Afrika u wel goed in de oren maar weet u niet zeker of Botswana voor u of uw gezin het meest geschikt is als eerste Afrika-reis? Dan kunt u bij deze touroperator ook luxe reizen naar bijvoorbeeld Zuid-Afrika boeken.

Adembenemende uitzichten en ervaringen tijdens een van de luxe reizen door Zuid-Afrika

Grijp vandaag nog uw kans om uw reis naar Afrika werkelijkheid te laten worden. Bij Oryx Travel kiest u uit verschillende luxe reizen naar Zuid-Afrika of naar Botswana. Op avontuur met een safari, genieten van de cultuur, de flora én de fauna, en aan het einde van een dag vol onvergetelijke indrukken lekker neerploffen in uw luxe lodge. Nadat u in Zuid-Afrika bent geweest wilt u gegarandeerd nog een keer terug naar dit prachtige continent. Wat dacht u van een vakantie naar Botswana, Namibië of Zambia? En iedere reis wordt tot in de puntjes voor u geregeld. Heeft u op vakantie nog vragen of loopt u ergens tegenaan, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met het thuisfront via Oryx Travel.