Image on a mirror
Image default
Society / Relationships

Trapleuning ideeën deel twee

Trapleuning ideeën deel twee

Als je onze vorige blog leuk vond, dan ga je deze ook fijn vinden. Aangezien er niks veranderd is qua coronamaatregelen en wij nog allemaal binnen zitten is het tijd voor een nieuwe update qua trapleuningen. In de vorige blog hadden we het over moderne en trendy trapleuningen die niet bij iedereen in huis passen. Deze blog zullen we trapleuningen bespreken die in elk huishouden passen zodat alle lezers een passende trapleuning kunnen aanschaffen.

Stalen trapleuning

Staal is een materiaalsoort die voornamelijk gezien wordt als een stoere soort materiaal. Het is een hele populaire metaalsoort die de afgelopen jaren veel gebruikt wordt bij trapleuningen. Een stalen trapleuning heeft het voordeel dat het bijna bij elk interieur past. Het maakt niet uit of je een moderne stijl hebt of als je meer een landelijke smaak hebt. De stalen trapleuning past bij elk huis.

Trapleuning verlichting

Een trapleuning met verlichting is een handige optie voor ouderen die niet goed te been zijn. In het donker zal het licht richting kunnen geven waar de trapleuning zich precies bevindt. Zo verklein je de kans dat ouderen vallen in de nacht. Niet alleen ouderen hebben baat bij deze oplossing, ook jongeren die bijvoorbeeld nachtblind zijn kunnen goed gebruik maken van een trapleuning met verlichting. Daarnaast geeft de trapleuning met verlichting een luxe uitstraling.

Witte trapleuning

Een witte trapleuning is minimalistisch en simpel. Je kan bijna niet de fout in gaan bij het kopen van een witte trapleuning. Wit past bijna wel bij elk interieur. We raden een witte trapleuning voornamelijk aan bij houten trap. Het wit komt dan perfect naar voren en het zal een simpele, maar strakke look geven. Om de trapleuning optimaal te matchen kan je ook een witte balustrade kopen die de look helemaal afmaakt. Witte objecten in huis doen ons denken aan Scandinavische stijl.

https://www.lamiwood.nl/

Gerelateerde artikelen

De nieuwste eettafeltrend

Weetjes over borsten en borstvergrotingen

Mediation in Den Helder