Image on a mirror
Image default
Aanbiedingen

Vijf verschillende soorten thee

Het maakt niet uit of je wilt ontspannen na een lange dag of jezelf energie wilt geven voor de komende taak, thee is altijd de perfecte drank. De combinatie van de lekkere smaak en het warme water zijn op ieder moment van de dag een traktatie! Er zijn allerlei soorten thee. Ben je benieuwd naar deze soorten smaken? Lees dan verder en kom erachter!

1. Groene thee

Groene thee is perfect voor wie op zoek is naar een verfrissende maar cafeïnearme drank. Deze theesoort zit ook boordevol antioxidanten, waardoor het een uitstekende keuze is voor wie zijn gezondheid wil bevorderen.

2. Zwarte thee

Als je op zoek bent naar een gedurfdere smaak, dan is zwarte thee de juiste keuze. Deze theesoort bevat ook meer cafeïne dan groene thee, waardoor het een goede keuze is als je een energieboost nodig hebt.

3. Oolong thee

Oolong thee valt qua smaak ergens tussen groene en zwarte thee in. Dit maakt het een prima keuze voor wie niet kan kiezen tussen de twee of op zoek is naar iets ergens in het midden.

4. Witte thee

Witte thee is ongelooflijk veelzijdig en kan warm of koud gedronken worden. Deze theesoort bevat ook minder cafeïne dan zowel groene als zwarte thee, waardoor het een goede keuze is als je cafeïne helemaal wilt vermijden.

5. Kruidenthee

Kruidenthee is perfect voor wie cafeïne wil vermijden maar toch wil genieten van een smaakvolle drank. Er zijn eindeloze smaakcombinaties beschikbaar als het gaat om kruidenthee, dus er is er zeker een (of meer!) die perfect bij je smaakpapillen past 

Ontdek het assortiment online!

Of je nu op zoek bent naar een verfrissend drankje of een energieboost, er is een soort thee die perfect voor je is. De volgende keer dat je een drankje nodig hebt, pak dan wat thee in plaats van koffie of frisdrank en zie hoeveel beter je je voelt! Er zijn allerlei soorten thee, zoals je nu weet. Dus thee hoeft in ieder geval niet te gaan vervelen! Ben je benieuwd naar de verschillende smaken losse thee die je online kunt bestellen? Neem dan een kijkje op de website van Fleur de Café en ontdek het assortiment!

 

https://www.fleurdecafe.nl