Image on a mirror
Image default
Zorg

Wat is belangrijk bij het kiezen van een zorgverzekering?

Iedereen is anders en iedereen heeft dan ook andere behoeften en wensen als het op zorg aankomt. Voelt u zich altijd fit en bent u zelden ziek? Dan kiest u wellicht voor alleen een basisverzekering. Bent u al op leeftijd en krijgt u steeds meer last van de kwalen die hier vaak bij horen? Dan is het misschien prettiger om iets uitgebreider verzekerd te zijn. Natuurlijk is ook de maandelijkse premie voor de meeste mensen van belang. U wilt immers niet onnodig te veel betalen. Kortom, een zorgverzekering kiezen is niet zo eenvoudig als het lijkt.

Ziektekostenverzekeraar regio Salland 

Voor iedereen die in Overijssel of Gelderland woont, is er ziektekostenverzekeraar Salland. Salland staat dicht bij haar verzekerden en vindt het belangrijk om goede zorg voor iedereen bereikbaar te maken. Om deze reden hebben we de gemeentepolis in het leven geroepen. We hebben afspraken gemaakt met verschillende gemeenten in de regio, zodat zij meebetalen aan vergoedingen voor mensen met een laag inkomen. Daarbij willen we mensen graag stimuleren om in beweging te komen. Daarom geven we sportclubs een financiële bijdrage, elke keer als een lid van de club zich bij ons verzekert.

Wanneer een tandartsverzekering afsluiten?

Weet u niet zeker of het afsluiten van een tandartsverzekering voor u een goed idee is? Voor een tandartsverzekering betaalt u een bepaald bedrag per maand extra, bovenop de premie voor uw basisverzekering. Als u alleen elk halfjaar naar de tandarts gaat voor controle, dan zal het geen voordeel opleveren om een tandartsverzekering af te sluiten. Heeft u grotere behandelingen voor de boeg, dan kan het prettig zijn als de kosten hiervan grotendeels vergoed worden. Salland biedt drie tandartsverzekeringen. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste, neem dus gerust contact met ons op.

https://www.salland.nl/