Image on a mirror
Image default
Vervoer en transport

Zeevracht tarieven niet hoog als je zelf je vracht laadt

Als je iets te vervoeren hebt naar het buitenland en dit kan niet met een gewoon transport via een vrachtwagen. Simpelweg omdat het land niet te bereiken is met een vrachtwagen, of dat de lading te groot is om op die manier te kunnen versturen. Om toch je lading op een veilige en snelle manier te kunnen vervoeren kan je gebruik maken van een zeevracht. De zeevracht tarieven kan op iedere plek in de wereld worden geleverd. Het is zelfs mogelijk om je eigen zeevracht in te laden. Dit geeft veel vrijheid en zekerheid voor je zeevracht. Als je zelf de zeevracht in kunt laden, kan je zelf zien dat de lading ook echt aan boord is. 

Lage tarieven voor zeevracht

Tegen lage tarieven wordt de zeevracht aangeboden, waardoor het erg aantrekkelijk is om de zeevracht te versturen. Doordat je zelf de lading in de vrachtcontainer kunt laden, zorgt dit dat de tarieven op die manier ook laag blijven. De zeevracht heeft zelf namelijk geen werk aan het inladen van jouw container, waardoor de tarieven niet om hoog hoeven te worden geschroefd. 

Zelf inladen

Je kunt op een zeevracht bijvoorbeeld een auto of een zwaar apparaat verschepen. Zelf is het onmogelijk om dat te doen, maar wanneer je gebruik maakt van een zeevracht kan dit een stuk gemakkelijker. Bij verschillende zeevrachten kun je ook je vracht vervoeren, maar tegen erg hoge tarieven. Dit komt omdat je daar niet zelf je vracht kunt laden. Je zeevracht tegen een laag tarief vervoeren is dus mogelijk en in combinatie met de zekerheid die je ervoor terug krijgt kan je het beste je lading zelf inladen.