Image on a mirror
Image default
Rechten

De mediator in Eelde staat er geheel onpartijdig in

Met behulp van de onpartijdige mediator in Eelde worden ook jouw zakelijke conflicten opgelost. Met de doortastende en deskundige visie van deze mediator in Eelde weet je zeker dat je bij de juiste persoon bent beland, die jou en de partij waar het conflict mee is worden geholpen om dit tot een goed einde te kunnen brengen. Het is erg belangrijk dat je weet waar het conflict nou echt op gebaseerd is. Je moet er van tevoren niet ingaan met het geven van een schuld aan iemand anders. De mediator in Eelde is er juist voor om niet de schuld aan iemand te gaan geven, maar om te zorgen dat er een oplossing komt. Het heeft geen zin om met je hakken in het zand te gaan staan, want dit zorgt alleen maar dat dit in het nadeel van jou komt te staan. Ga er met een open blik in en sta open voor wat de andere partij te zeggen heeft. 

Ervaring met problemen

De mediator in Eelde heeft veel ervaring met het oplossen van conflicten en kan ook jullie helpen met het vinden van een passende oplossing waar beide partijen weer wat beter van uit de hoek zullen komen. Heb je  een zakelijk of een juridisch conflict? Dan kan dat soms zelfs leiden tot veel ergere dingen wanneer dit niet wordt opgelost. De mediator in Eelde kan je daarom bijstaan in de hulp voor het voeren van het gesprek tussen de partijen. Het lukt jullie zelf  niet om tot een juist einde te komen en een gesprek hierover te voeren, daarom zal deze mediator in Eelde je daarbij  helpen. 

Leiden gesprek

De mediator in Eelde is geheel onpartijdig en dat helpt je in het voeren van het gesprek. Je weet dat de leider van het gesprek geen partij kiest en kunt daarom rustig je verhaal doen. Er wordt naar beide partijen geluisterd en een oplossing gezocht die voor iedereen te overzien is.