Image on a mirror
Image default
Bedrijven

Haptonomie Haarlem is voor iedereen

Heeft u interesse in bijzondere haptonomie Haarlem, maar twijfelt u of het wel iets voor u is? Stop dan nu met twijfelen! Haptonomie Haarlem is namelijk voor iedereen. Het feit dat u interesse heeft in haptonomie betekent dat u zich ervoor openstelt. En uzelf openstellen is de basis voor de kracht van haptonomie Haarlem. Dus bent u oprecht geïnteresseerd in haptonomie? Schroom dan niet en plan een afspraak in. Uw interesse is de basis voor een mooie en waardevolle verandering die u door zult gaan maken. Haptonomie Haarlem kan uw leven namelijk op een zeer positieve manier gaan veranderen. Bent u er klaar voor?

Wat kunt u van haptonomie verwachten?

Bij Haptonomie Haarlem staat bewustwording centraal. Het gaat in dit geval om de bewustwording van gevoelsreacties. Men denkt tegenwoordig vaak vanuit het verstand. Echter, de basis van de mens is gericht op gevoel. Wat is uw gevoel bij bepaalde situaties? Om deze bewustwording te creëren, is aanraking heel belangrijk. Wat doet een aanraking écht met u? Wat is uw gevoel erbij? Het loslaten van het verstand en de focus leggen op get gevoel dat is waar haptonomie Haarlem voorstaat. Door u meer te richten op uw gevoel in plaats van op uw verstand ontstaat er een bepaalde bewustwording. En deze bewustwording draagt vervolgens bij aan rust en een positief gevoel.

Zijn wie u echt bent

Zoals gezegd zijn mensen in de basis gevoelsdieren. Echter, in de huidige Westerse wereld handelt men nagenoeg altijd vanuit het verstand. Haptonomie Haarlem heeft als doel uw gevoel dat geworteld zit in u als mens naar boven te halen. Dit proces zorgt voor bewustwording. Door u bewust te zijn van uw gevoel en de bijbehorende effecten, leert u uzelf beter kennen. Er ontstaat een stukje rust wat resulteert in een nieuwe versie van uzelf. Bij haptonomie Haarlem zult u uiteindelijk worden wie u écht bent. Bent u klaar voor de transformatie naar uw échte ik? Kies dan voor haptonomie Haarlem.