Image on a mirror
Image default
Society / Relationships

Professionele schoonmaak en effectieve desinfectie

Nooit eerder was er zoveel aandacht voor desinfectie en schoonmaak. Hoe maak je schoon, waaraan moet goed desinfectiemiddel voldoen en op welke manier realiseer je een grondige schoonmaak op grote schaal? Te allen tijde is het van groot belang dat je beschikt over professionele schoonmaakmiddelen, die geen aanslag doen op de gezondheid van de schoonmaker. Bij Fayon ben je om die reden aan het juiste adres als je op zoek bent naar professionele, goedwerkende schoonmaakmiddelen van hoogwaardige kwaliteit. Meer weten over ons gehele assortiment? Lees hieronder dan verder of neem een kijkje op de website van Fayon.

Schoonmaakmiddelen voor horecakeukens

Hoewel de horeca in deze tijd gesloten is, bieden veel restaurants, cafés en brasseries de mogelijkheid om af te halen. Horecakeukens zijn om die reden gewoon open, wat tevens inhoudt dat er schoongemaakt moet blijven worden. Een goede ontvetter is bijvoorbeeld onmisbaar in de vettige horecakeukens, maar ook een allesreiniger mag niet ontbreken aan de grote keukens van restaurants. Daarnaast moeten ook werkbanken gedurende de dag gereinigd worden met desinfecterende schoonmaakmiddelen. Op die manier verzekeren cafés en brasseries hun gasten namelijk voedselveiligheid.

Ecologisch schoonmaken

Schoonmaakmiddelen bevatten vaak chemische stoffen, die lang niet altijd milieuvriendelijk zijn. Bovendien kunnen sommige schoonmaakartikelen gevaarlijke stoffen bevatten voor de gezondheid van de schoonmaker, waardoor een mondkapje bijvoorbeeld aan te raden is. Fayon biedt echter een ecologische productlijn aan schoonmaakmiddelen, waardoor het milieu niet in gevaar gebracht worden door een grondige schoonmaak. Zo bieden wij een ecologische allesreiniger, milieuvriendelijk afwasmiddel en diverse andere producten die rekening houden met het milieu.

Meer over Fayon

Ben jij geïnteresseerd in de schoonmaakproducten voor horecakeukens of zou je graag het huis reinigen met ecologische schoonmaakmiddelen? Neem dan een kijkje op de website van groothandel schoonmaakartikelen Fayon en laat je verrassen door het brede aanbod aan schoonmaakartikelen voor bedrijven en particulieren.

https://fayon.nl/