Image on a mirror
Image default
Dienstverlening

Welke soorten led panelen zijn er beschikbaar?

LED panelen zijn er in verschillende soorten en maten. Het kan dan ook lastig zijn om te bepalen welk type het beste past bij jouw behoeften en toepassingen. In dit artikel zullen we een aantal van de verschillende soorten led panelen bespreken en de voor- en nadelen van elk type belichten. Lees verder voor meer informatie!

Inbouw led panelen

Inbouw led panelen zijn de meest voorkomende soort led panelen die je zult tegenkomen. Zoals de naam al aangeeft, zijn deze panelen ontworpen om in een plafond of wand te worden ingebouwd. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 30×30 cm, 60×60 cm en 120×30 cm. Inbouw led panelen bieden een strakke, moderne uitstraling en zijn ideaal voor gebruik in kantoren, winkels en andere commerciële ruimtes. Wil je led panelen in jouw kantoorruimte laten plaatsen? Denk dan aan inbouw led panelen.

Opbouw led panelen 

Opbouw led panelen zijn ontworpen om aan het plafond te worden bevestigd in plaats van ingebouwd. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen en kunnen worden gebruikt om een modernere look te creëren dan conventionele plafondlampen. Het voordeel van opbouw led panelen is dat ze gemakkelijker te installeren zijn dan inbouwpanelen en dat ze gemakkelijker toegankelijk zijn voor onderhoud en reparatie.

Pendel led panelen

Pendel led panelen worden opgehangen aan een kabel en zijn ideaal voor gebruik boven tafels of werkbladen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen en bieden een strakke en moderne uitstraling. Het voordeel van pendel led panelen is dat ze een aangepaste verlichting optie bieden, die kan worden aangepast aan de hoogte en plaats van de lamp.

Magnetische led panelen

Magnetische led panelen worden bevestigd aan een magnetisch oppervlak en zijn gemakkelijk te installeren en te verplaatsen. Ze zijn ideaal voor gebruik in winkels, beurzen en andere commerciële omgevingen waar flexibiliteit nodig is. Magnetische led panelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen en bieden een eenvoudige manier om de verlichting aan te passen aan veranderende behoeften.

RGB led panelen

RGB led panelen zijn panelen die in staat zijn om verschillende kleuren te produceren. Deze panelen zijn ideaal voor gebruik in omgevingen waar sfeerverlichting belangrijk is, zoals bars, restaurants en nachtclubs. RGB led panelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen en bieden een grote mate van flexibiliteit. Kijk goed welke soort panelen bij jouw ruimte en doel passen, zo heb je er lang plezier van.