Image on a mirror
Image default
Dienstverlening

Zonnepanelen in Delft en 12 Zonnepanelen Inclusief Montage: Een Duurzame Keuze

Delft, een historische stad in Zuid-Holland, staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige grachten en iconische blauwe keramiek. Maar wist je dat Delft zich ook in een van de zonnigste regio’s van Nederland bevindt? Met ruim 1.600 zonuren per jaar is Delft de ideale plek voor zonnepanelen. Steeds meer inwoners van de gemeente Delft kiezen dan ook voor deze duurzame energiebron.

 

Waarom Zonnepanelen in Delft?

 

Zonnige Regio: Delft bevindt zich in een van de zonnigste regio’s van Nederland met gemiddeld 1.636 zonuren per jaar. Dit maakt het een uitstekende locatie voor zonnepanelen.

Snelle Terugverdientijd: Door de hoge energieprijzen en de mogelijkheid tot salderen is de huidige terugverdientijd van zonnepanelen gemiddeld 5-6 jaar.

Milieuvriendelijk: Zonnepanelen dragen bij aan een beter milieu. Met een set van 12 zonnepanelen bespaar je elk jaar 1.996 Kilo CO2.

Financiële Voordelen: Met een set van 12 zonnepanelen bespaar je gemiddeld ruim €1.310 per jaar. Met zonnepanelen in Delft verdient u dus snel uw geld terug.

 

12 Zonnepanelen Inclusief Montage: Alles Wat Je Moet Weten

 

Wanneer je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen, is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over wat dit precies inhoudt. Een set van 12 zonnepanelen inclusief montage is een populaire keuze voor veel huishoudens. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te maken.

 

Aanschaf en Kosten

Bij ZelfOpwekken.nl kun je terecht voor een complete set van 12 zonnepanelen, inclusief montage. Deze set heeft een totaal vermogen van 4.080 Wp en is verkrijgbaar vanaf €5.856, of €78,- per maand. Deze prijs is inclusief de omvormer, installatie, monitoring en alle benodigde garanties. Hierdoor kom je niet voor onverwachte kosten te staan en weet je precies waar je aan toe bent.

 

Jaarlijkse Opbrengst

De gemiddelde jaarlijkse opbrengst van een set van 12 zonnepanelen is 4.080 kWh. Dit is gebaseerd op de gemiddelde zonuren in Nederland en de efficiëntie van de zonnepanelen. Na 10 jaar kan de totale opbrengst oplopen tot €16.000 à €17.000. Dit maakt de investering in zonnepanelen niet alleen duurzaam, maar ook financieel zeer aantrekkelijk.

 

Terugverdientijd

De terugverdientijd van zonnepanelen is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de aanschafkosten, de jaarlijkse opbrengst en de stijging van de energieprijzen. Met de huidige energieprijzen en de gemiddelde opbrengst van een set van 12 zonnepanelen, ligt de terugverdientijd rond de 5-7 jaar. Na deze periode geniet je van gratis stroom, wat resulteert in een flinke besparing op je energierekening.

 

Milieu-impact

Naast de financiële voordelen, draag je met zonnepanelen ook bij aan een beter milieu. Zonne-energie is een schone, hernieuwbare energiebron die helpt om de CO2-uitstoot te verminderen. Met een set van 12 zonnepanelen bespaar je jaarlijks ongeveer 2.160 kg CO2-uitstoot, wat gelijk staat aan het planten van 108 bomen.

 

Onderhoud en Garantie

Zonnepanelen hebben weinig onderhoud nodig. Het is aan te raden om ze één keer per jaar te laten controleren en indien nodig te reinigen. Bij ZelfOpwekken.nl ontvang je naast de installatie ook monitoring en garantie op de zonnepanelen en omvormer. Hierdoor ben je verzekerd van een optimale werking van je zonnepanelensysteem.

Is Mijn Dak Geschikt Voor 12 Zonnepanelen?

 

De hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt hangt af van verschillende factoren zoals je budget, de hoeveelheid stroom die je wilt opwekken en natuurlijk de beschikbare ruimte op je dak. ZelfOpwekken biedt complete sets zonnepanelen variërend van 2.400 Wp tot 7.480 Wp of meer. Als je twijfelt over de geschiktheid van je dak voor een set van 12 zonnepanelen, kun je bij ZelfOpwekken een gratis dakcheck aanvragen. Hun team zal je dak beoordelen en alle mogelijkheden in kaart brengen.

Conclusie

 

Zonnepanelen zijn een uitstekende investering, zowel voor je portemonnee als voor het milieu. Met de stijgende energieprijzen en de voordelen van salderen, is de terugverdientijd van zonnepanelen korter dan ooit. Delft, met zijn hoge aantal zonuren, is de perfecte plek om te investeren in zonnepanelen. Of je nu kiest voor een set van 12 zonnepanelen of een andere grootte, ZelfOpwekken.nl biedt kwalitatieve zonnepanelen en een uitstekende service. Dus waar wacht je nog op? Maak de duurzame keuze en stap over op zonne-energie!

 

https://zelfopwekken.nl