Image on a mirror
Image default
Mode en Kleding

Het merk Sticky lemon op Thebagstore.nl

Het merk Sticky lemon op Thebagstore.nl

We nemen allemaal steeds meer spullen mee. Dat kan ook niet anders, want we moeten naar ons werk of naar school. Behalve een aantal artikelen die je voor je werk of studie nodig hebt, kiezen we er ook vaak voor om zelf een lunch en drankjes van thuis mee te nemen.

Ook kinderen hebben daarom een schooltas nodig. Geef je zelf de voorkeur aan een mooie tas van myomy, dan is de kans heel klein dat je je lievelingstas aan je kind meegeeft wanneer hij of zij naar school gaat.

Kinderen willen liever een tas mee naar school die behalve mooi ook nog praktisch is. En bij voorkeur sterk, want de meeste kinderen gaan iets minder voorzichtig met hun tas om dan jijzelf. Daarom zijn er speciaal voor kinderen geweldige tassen voor iedere smaak!

Sticky Lemon

Het merk Sticky Lemon maakt rugzakken speciaal voor kinderen. De ontwerpers doen hier ontzettend hun best op. De tassen zijn niet voorzien van afbeeldingen die kinderachtig zijn. Ook wat vorm en functionaliteit betreft zijn deze tassen ideaal voor kinderen.

Omdat de tassen van Sticky Lemon van canvas zijn gemaakt, zijn ze snel weer schoon te maken. Handig als de beker heeft gelekt. De tassen hebben een ritssluiting zodat de spullen die in de tas zitten er niet snel uit zullen vallen.

Doordat de tassen van Sticky Lemon aan de binnenkant een elastiek hebben om een beker in te doen, blijft de beker goed op zijn plaats zitten. Dit is natuurlijk voor jou als ouder belangrijk, maar kinderen hebben andere wensen.

Kinderen willen een rugzak die er mooi uitziet. De tassen van sticky lemon hebben heldere, frisse kleuren. Omdat er een voorvak op de tassen zit wat de vorm van een envelop heeft, zien de tassen van dit merk er bijzonder uit.

Comfortabel en duurzaam

De tassen zijn comfortabel te dragen door de schouderbanden die verstelbaar zijn. En wat zeker ook niet onbelangrijk is: Sticky Lemon maakt alle tassen van gerecyclede PET-flessen. Zo leer je kinderen al op jonge leeftijd dat duurzaamheid belangrijk is.

Je doet een kind geen plezier met een sjieke calvin klein handtas. Door je kind een stoere tas van Sticky Lemon te geven ziet je zoon of dochter er niet alleen stoer uit, de tas is ook nog eens ontzettend praktisch. Zowel kinderen als ouders zijn blij met een Sticky Lemon tas.