Image on a mirror
Image default
Dienstverlening

Mediator Wageningen

Mediator Wageningen

Mijn man en ik zijn nu 4 jaar uit elkaar. Onze scheiding hebben wij geregeld via Circles Mediation in Wageningen. Vrienden van ons gaan nu ook scheiden en ik heb hen dezelfde mediator aangeraden. Omdat ik en mijn ex heel erg tevreden waren over onze mediator had ik vier jaar geleden al besloten om een aanbeveling te schrijven, maar dat is er nooit van gekomen. Maar beter laat dan nooit schrijf ik nu toch deze blog, zodat ik anderen misschien kan helpen met hun keuze voor een mediator in Wageningen.

Lastige keuze

Een mediator kiezen is best wel lastig, tenminste dat vonden wij. Wij hebben een aantal mediators uitgeprobeerd. We zijn zelfs een paar keer al begonnen met de mediation, maar na een aantal gesprekken vonden wij het beiden toch niet prettig. Uiteindelijk hebben we dan gekozen voor Circles Mediation en dit was de juiste keuze geweest. Bij deze mediator in Wageningen voelden wij ons beiden heel erg op ons gemak en zij zorgde voor een veilige omgeving, waar wij over van alles en nog wat konden praten. Mijn man en ik waren zonder ruzie uit elkaar gegaan en dat was heel fijn. Het maakte het wel soms lastig om keuzes te maken voor in het convenant, omdat we het beste met elkaar voor hadden. Daar hielp onze mediator ons fantastisch bij. Zij zorgde ervoor dat we de knoop doorhakten en goede afspraken met elkaar maakten.

Super!

We zijn nu vier jaar verder en ik heb nog steeds geen spijt dat we deze mediator in Wageningen hebben gekozen. Vaak kom je er achteraf pas achter of de mediator goed zijn werk heeft gedaan, aangezien je afspraken hebt gemaakt voor de toekomst en die nog niet meteen effect hebben gelijk na de mediation. Mijn ex en ik zijn heel erg tevreden over onze mediation. Dus als je hulp nodig hebt bij je scheiding in Wageningen, neem dan contact op met Circles Mediation!

https://www.circles-mediation.nl/mediator-wageningen/