Image on a mirror
Image default
Woningen

2000 objecten: bungalows, cottages, appartementen, villa’s, hotels.

Klanten krijgen een volledig aanbod van vastgoeddiensten en advies op het gebied van vrijetijds- en commerciële activiteiten. Klantenservice wordt geboden in verschillende talen, waaronder Engels. Over bedrijf Het makelaarskantoor verkoopt onroerend goed. En heeft zijn eigen kantoren. Diensten: Het bedrijf opereert in de primaire en secundaire markten, er zijn er voorbij.

2000 objecten: bungalows, cottages, appartementen, villa’s, hotels. Deskundigen selecteren residentieel en commercieel onroerend goed, percelen voor de bouw, begeleiden transacties van aan- en verkoop en verhuur van objecten, voeren een beoordeling uit. Andere activiteiten: Organisatie van objectweergaven Staatsregistratie en papierwerk. Verzekering.

Over het werk van het bedrijf Uitzendkrachten hebben een hoog niveau van professionaliteit, uitstekende kennis van de vastgoedmarkt. Een voorwaarde om in een bedrijf te werken, is juridische opleiding en talenkennis voor correkte communicatie met klanten, waardoor efficiëntie en nauwkeurigheid in het werk van werknemers wordt bereikt.

 

Appartement te huur

https://be.propenda.com/