Image on a mirror
Image default
Vakantie

Prachtige motorreis door Marokko!

Op mooie motorreis naar Marokko in het aankomende najaar? Zeker weten een echte aanrader voor elke motorliefhebber! De goed onderhouden wegen zorgen ervoor dat dit land nog wel de ideale bestemming is op lekker op de motor te kunnen touren. Dit bedrijf heeft daarom ook een fantastische route uitgestippeld die jij kunt gaan nemen tijdens jouw motorreis door Marokko! Op de website van dit bedrijf kun je verder lezen over deze leuke route. Spreekt dit jou aan? Neem dan zeker nu snel contact op met dit bedrijf om de mogelijkheden voor jouw motorreis naar Marokko direct te gaan bespreken met hen.

De route

Tijdens deze reis zal jij in verschillende omgevingen terecht komen. Van de traditionele schattige dorpjes, tot aan mooie grote steden zoals Tinghir, Fez en Chefchaouen. Ook zal je uiteraard een groot gedeelte van de woestijn passeren, waar een warm woestijn briesje jou graag tegemoet komt. Je camera moet je ook zeker weten niet gaan vergeten, want dit land wil je zeker vastleggen voor de fotoboeken! Wekt dit jouw interesse al erg op? Neem dan een kijkje op de website voor meer informatie of neem direct contact op met dit bedrijf via de mail of telefoon om de mogelijkheden van jouw motorreis door Marokko te bespreken.

Details

Deze motorreis door Marokko begint en eindigt in het zonnige Malaga. Vanuit Malaga zal jij samen met een gezellig groepje andere motorliefhebbers op de ferry stappen naar Marokko. Hier zal jouw motorreis pas echt gaan beginnen. De reis duurt standaard 10 dagen en komt met logies en ontbijt. Dit kun je altijd upgraden naar halfpension! Deze motorreis door Marokko is het beste om te maken tijdens het najaar, zodat je het weer een beetje mee hebt zitten en niet te veel last krijgt van de hitte. Neem snel contact op met dit bedrijf om de reis te boeken!