Image on a mirror
Image default
Society / Relationships

Kartonnen dozen kopen online

Ik heb laatst bij een online webwinkel kartonnen dozen gekocht. Dit klinkt heel raar om te zeggen en toch is het echt super. Ik had kartonnen dozen nodig omdat mijn bedrijf veel pakketten verstuurd in speciale maten dozen. Eerst hadden we een samenwerking met een bedrijf die dit voor ons regelde, maar deze is helaas failliet geraakt en konden ze onze speciale dozen niet meer leveren. Daarom moest ik zoeken naar een ander bedrijf die dit voor ons kon maken en regelen.

Specifieke soorten dozen

Voor mijn bedrijf heb ik speciale maten kartonnen dozen nodig. Dit komt omdat wij aparte producten verkopen in allerlei maten en soorten. Ik had al wat research gedaan naar verschillende bedrijven die mij eventueel kunnen helpen. Maar helaas had ik daar geen geluk, want ze vroegen steeds de hoofdprijs voor de dozen. Hierdoor moest ik verder zoeken en kwam ik uiteindelijk bij een online shop terecht waar ik een speciaal maat doos kon aanvragen door middel van een offerte. Die had ik aangevraagd met nog wat extra vragen erbij om meer informatie te krijgen. Binnen een paar uur kreeg ik antwoord op die vragen en dit was het bedrijf waar ik moest zijn.

Dozenhal heeft precies wat we zochten

Nadat ik een paar offertes had aangevraagd wist ik zeker dat ik hier mijn aankopen moest doen. Ze hadden echt alle dozen die ik graag wilden hebben, dus heb ik meteen deze bestelling bij hen gedaan. Bovendien zag ik later dat ik deze ook voor een goedkope prijs kon laten drukken. Bij mijn tweede bestelling heb ik ze laten drukken en ze zien er allemaal super gaaf uit. We krijgen ook van klanten te horen dat ze de dozen erg leuk vinden om te ontvangen. We willen nu nog meer zaken doen met Dozenhal, want dat is de beste plek om goede dozen te krijgen.

Bezoek de website

Bent u benieuwd wat Dozenhal voor u of uw bedrijf kan betekenen? Bekijk dan de website van Dozenhal voor meer informatie hierover. U kunt dan meteen een vrijblijvende en gratis offerte aanvragen.