Image on a mirror
Image default
Society / Relationships

Bestaat het monster van lochness?

Het monster van Lochness. Ook wel Nessie genoemd. Het is het jaar 1890, en er wordt een vreemd wezen in dit specifieke meer gezien. Dit wordt pas vastgelegd in 1900, en er beginnen steeds meer meldingen te komen van een groot wezen dat gespot werd in het meer, en er verschijnt zelf een foto, waarbij een onbekend dier te zien is met een meterslange nek en een dinosaurus achtige lichaam. Het eerste nieuwsbericht was in 1933 over dit wezen, en dit bericht kan je nu nog steeds lezen op een nieuwssite. Na al die jaren, zijn mensen sceptisch geworden. De theorieën die mensen hebben bedacht zijn soms creatief en soms ook heel erg realistisch. Hieronder kun je alle theorieën lezen.

Het is daadwerkelijk een meterslange monster. Deze theorie klinkt waanzinnig, want hoe kan zo’n groot monster nou in een meer verbergen? Je zou denken dat er veel meer foto’s online kwamen als het monster daadwerkelijk zou bestaan.

Het is eigenlijk de slurf van een olifant. Dit is de meest realistische verklaring. Onderzoekers hebben ontdekt dat op het moment dat de foto werd genomen, er een groot circus in de buurt was met olifanten. Velen denken dat het een olifant was die een bad nam en door de hoek kon je alleen maar de slurf zien en een stukje van het hoofd. Ondanks dat dit heel realistisch is, is er ook nog een andere kant. Is er echt een circus die zijn olifanten vrij laat badderen? Het is een ander dier. Onderzoekers dachten dat dit een reuzenaal was, die toevallig op die manier aan het oppervlak kwam. Dit is ook heel waarschijnlijk, aangezien er in het meer ook alen waren aangetroffen. Maar is het dan echt zo dat een aal op die manier naar boven komt?

Wat de theorieën ook zijn, een ding is zeker: niemand heeft het antwoord. Het blijf bizar nieuws en het is jammer dat mensen niet onder water kunnen ademen, om dit mysterie te ontrafelen.

http://redactie24.be