Image on a mirror
Image default
Society / Relationships

Bijles voor vwo-leerlingen van Scriptium

Bijles als essentiële ondersteuning

Bijles: het is een begrip dat al decennialang niet weg te denken is uit het middelbaar onderwijs. Vele leerlingen volgden bijles van bekenden, medescholieren of professionele docenten. Het belang van persoonlijke en professionele bijles van ervaren docenten met didactische achtergronden mag niet onderschat worden. Daarom verzorgt Scriptium bijles op maat voor alle vwo-leerlingen in Nederland.

 

Het voordeel van Scriptium

Op het vwo wordt er van leerlingen verwacht dat ze op het hoogste niveau kunnen leren en studeren. Dat betekent dat er relatief weinig tijd staat voor de stof die eigen gemaakt moet worden. Er wordt zoveel mogelijk stof per toets getest en leerlingen moeten tevens aantonen dat ze beschikken over gevorderde presentatievaardigheden, onderzoeksvaardigheden en schrijfvaardigheden. In de praktijk zien we dus dat leerlingen op het vwo veel vrije tijd kwijt zijn aan het maken van huiswerk en het leren voor toetsen. Als er dan bijles nodig is, kan dat ene vrije uurtje dat besteed moet worden aan extra leertijd heel kostbaar zijn. Er moet dus het maximale uitgehaald worden. Met professionele docenten van Scriptium ben je verzekerd van een effectief en efficiënt bijlesuur voor, bijvoorbeeld, het vak Nederlands.

 

Waarom Scriptium?

Bijles van Scriptium is verreweg de beste keus omdat:

  • Snel en professioneel contact;
  • Ervaren bijlesdocenten met didactische achtergrond;
  • Diepgaande vakkennis;
  • Educatieve ondersteuning vanuit ons kenniscentrum;
  • Vooraf een offerte en pas achteraf betalen;
  • Online en op locatie mogelijk.

 

Didactische vaardigheden

Scriptium steekt veel middelen en tijd in het screenen van aangemelde bijlesdocenten. Zij moeten allen didactisch onderlegd zijn en natuurlijk zeer ervaren en kundig in het eigen vakgebied. Op deze manier stelt Scriptium zeker dat elke bijlesdocent op vwo-niveau bijles kan geven en elke leerling kan bieden wat hij/zij nodig heeft. Simpelweg stof herhalen is niet genoeg. Als dat zou werken, had de leerling geen bijles nodig gehad aangezien de stof ook al in de reguliere les behandeld wordt. Het gaat vaak kom het zoeken van een nieuwe invalshoek of didactische insteek. Onze bijlesdocenten kunnen omgaan met praktisch elk leerprobleem.

 

Hoe werkt het?

Bij interesse in bijles van Scriptium kun je een mail sturen naar info@scriptium.nl. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om te bespreken wat er precies nodig is en waar de leerling baat bij zou hebben. We gaan daarna op zoek naar een bijlesdocent binnen ons groep die goed zou aansluiten op de benodigde vaardigheden en kennis. Zodra die gevonden is, kunnen de leerling en de bijlesdocent elkaar telefonisch spreken om bloot te leggen waar het probleem precies zit, hoeveel bijles er ongeveer nodig is en wanneer de bijles plaats zal vinden. Scriptium verstrekt vervolgens een offerte aan de ouders die pas aan het eind van elke maand betaald hoeft te worden. Heb je liever eerst meer informatie? Bezoek dan onze website voor meer informatie over bijles voor vwo of over onze andere diensten zoals scriptiebegeleiding, studiebegeleiding en scriptiecorrectie.

https://www.scriptium.nl/