Image on a mirror
Image default
Society / Relationships

Je eigen tuin

Huisje, boompje, beestje. We streven er allemaal naar. Een mooie woning waar je samen met je gezin en huisdieren woont is dan al twee derde van hetgeen we allemaal graag willen. Alleen het boompje in de tuin ontbreekt nog. Een mooie tuin is een belangrijk onderdeel van de woning waarin we wonen. Het is de plek waar we in de zomer genieten van het lekkere temperatuurtje en de brandende zon en waar we ons eigen stukje grond hebben waarmee we kunnen doen en laten wat we willen. Het is dus alles behalve gewoon een lap grond; een mooie tuin heeft een heleboel nodig, maar levert ook veel op.

Grofweg zijn er twee soorten tuinen. Er zijn groene tuinen waarin de natuur relatief veel ruimte krijgt en men geniet van het groen en je hebt bebouwde tuinen, die grotendeels dicht gebouwd of betegeld zijn, bijvoorbeeld door er een groot terras van te maken. In de praktijk vind je ze allebei, maar nog veel vaker kom je een mix of combinatie van deze twee tegen. Natuurlijk wil je lekker kunnen zitten in de tuin, dus tuinstoelen en een tafel vind je vrijwel in elke tuin, maar verder hangt het enorm af van de persoonlijke voorkeur.

Als je bijvoorbeeld jonge kinderen hebt is een zandbak of klimmenrek een must have, als je tienerjongens hebt is een voetbalveldje of een barbecue plek meer voordehand liggend en, als je iets wilt waar het hele gezin van kan genieten is een zwembad een must have. Deze kan je bovendien helemaal passend maken aan jouw tuin door goede zwembadfolie te gebruiken die goed aftekent bij de rest van de woning en de tuin. Zo heb je blauwe zwembadfolie, maar ook alle andere kleuren. De tuin is belangrijk en uniek en je kan hem helemaal naar jouw wensen inrichten!

http://www.zwembadfolie.nl/