Image on a mirror
Image default
Society / Relationships

Scheiding in Tiel?

Je woont in Tiel, en zit midden in een scheiding. Wij van Mare Mediation begrijpen dat dit een zeer pijnlijke en stressvolle tijd kan zijn. Zeker een vechtscheiding kenmerkt een grote dip in het leven, maar wij kunnen er voor je zijn. De Mare Mediation is als mediator in Tiel gespecialiseerd in het Familierecht, al doende staan we mensen bij die in een (echt)scheiding zitten, alimentatiekwesties hebben en bij problemen die te maken hebben met de kinderen tijdens een scheiding. Wij kunnen ervoor zorgen dat de kinderen geen nadeel ondervinden van de scheiding, onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat een vechtscheiding negatieve gevolgen kan hebben voor de verdere ontwikkeling van het kind.

Mediatie bij een scheiding in Tiel

Een scheiding in Tiel is natuurlijk nooit leuk, bij het einde van een huwelijk zijn er echter nog zaken die geregeld moeten worden. Hoe vervelend het ook is, er zal onderhandeld moeten worden. Bij een echtscheiding zitten de volgende elementen: de echtscheiding, een verdeling van gemeenschap van goederen, of juist een afwikkeling van de voorwaarden bij het huwelijk, een ouderschapsplan wanneer er kinderen bij betrokken zijn, alimentatie en pensioenen. Bij ieder element dat zojuist genoemd is, kan De Mare Mediation jou bijstaan, met raad en daad. Ook in het geval van een einde in geregistreerd partnerschap, of een einde van een samenlevingsovereenkomst of een einde van een ongehuwd samenleven staat De Mare voor je klaar. zakelijke-info.nl

Over de alimentatie

Bij het alimentatierecht is het zo dat het continu in beweging is, en daar kunnen wij jou over adviseren, en berekenen of je recht hebt op alimentatie, of dat je alimentatie moet betalen. In het geval dat je al voor een tijdje alimentatie betaalt, kan het nuttig zijn om te berekenen of je niet een te hoog bedrag betaalt. Dit kan het geval zijn wanneer je te maken hebt met inkomensverlies door ontslag, of wanneer jouw ex-partner meer is gaan verdienen, waardoor een maandelijkse bijdrage niet langer nodig is. In al deze zaken kan De Mare je helpen om het goed te regelen, en snel afgehandeld te krijgen. Scheiden is nooit leuk, des te eerder het voorbij is des te beter.