Image on a mirror
Image default
Society / Relationships

Trouwringen Dronten

De trouwdag wilt u natuurlijk verzegelen met een paar trouwringen. Bij Zuyver Juweliers in Dronten kunt u persoonlijk uw prachtige trouwringen kopen en laten ontwerpen. Geniet van enorm veel mogelijkheden en professioneel advies. U kunt eenvoudig een afspraak maken om ringen te passen en inspiratie op te doen voor uw ringen.

Een trouwringen-afspraak maken

Door een contactformulier in te vullen via de website kunt u eenvoudig een afspraak plannen. U kunt natuurlijk Zuyver Juweliers in Dronten ook telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak. Tijdens deze afspraak wordt u persoonlijk geholpen en professioneel te woord gestaan. Er wordt gekeken naar welke goudkleur het beste bij u past en hoe u de ringen wilt ontwerpen. Op deze manier wordt er aan al uw wensen en eisen gedacht.

De beste kleur goud

Bij Zuyver Juweliers in Dronten kunt u kiezen in drie verschillende kleuren goud. Zo kunt ringen laten ontwerpen in witgoud en geelgoud. Dit zijn de meest gebruikelijke kleuren goud voor trouwringen. Maar u heeft ook de mogelijkheid om te kiezen voor rosegoud. U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid om te combineren met deze kleuren. Zo maakt u eenvoudig een unieke trouwring. In Nederland is het gebruikelijk om 14 karaats goud te gebruiken voor een trouwring. Maar bij Zuyver Juweliers heeft u zelfs de optie om gebruik te maken van 8 karaats of 18 karaats goud. Net wat u mooi vindt.

Diamanten trouwring

Naast een traditionele gouden ring, is het ook mogelijk om de trouwring nog wat extra’s te geven. Laat de ring bijvoorbeeld bezetten met geslepen diamanten. Een veel gekozen optie is een traditionele gouden ring voor de man en een gouden ring met diamanten voor de vrouw. Tijdens uw afspraak bij Zuyver Juweliers heeft u genoeg tijd om verschillende opties en modellen te bezichtigen en uit te proberen.
Geniet van een enorme keuze en professionele hulp bij het uitzoeken van de trouwringen in Dronten en Harderwijk bij Zuyver Juweliers. Maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak en kies de ringen die de mooiste dag van jullie leven zullen symboliseren.