Image on a mirror
Image default
Society / Relationships

Veel voorkomende hondenproblemen

Als je een hond hebt of een hond wilt nemen, is het hoogstwaarschijnlijk opgevallen dat veel honden met een standaard set problemen komen die eerst moeten worden opgelost voordat ze echt comfortabel in je huis zijn. Er zijn een paar problemen die vaak voorkomen in honden, waar er makkelijk een oplossing voor is. Om er voor te zorgen dat je hond zich het veiligst voelt in je huis, is het handig om ook echt oplossingen te zoeken, in plaats van het gewoon te laten omdat ze er misschien wel uit groeien; dit gebeurt namelijk niet zo snel. Het is niet voor niets dat honden als puppy worden getraind; simpelweg omdat het gewoon makkelijker is als iets vroeg geleerd is.

Een groot probleem voor veel honden is dat ze hondenvoer te snel op eten. Ze zijn vaak veel te enthousiast als het om eten gaat, zoals veel mensen ook, en eten veel te snel. Dit is ten eerste niet goed voor hun maag, en ten tweede zorgt het voor een enorme troep als ze het eten weer uitspugen. Om dit probleem op te lossen, zijn er speciale hondenbakken ontwikkelt waardoor de hond het eten minder snel eet. Zo zitten er soms puzzeltjes in of rijen van kleine brokjes. Op een gegeven moment leert een hond hierdoor aan om langzamer te eten.

Het tweede probleem waar we het over gaan hebben is dat veel honden de hondenbrokken die noodzakelijk zijn voor hun gezondheid niet lusten. Een truc is om dan de brokken te mengen met iets wat ze wel lekker vinden, zoals pathe. Zo krijgen ze, zonder dat ze het weten, toch nog iets binnen wat gezond is.

Het derde probleem is slecht gedrag wanneer honden zich vervelen. Dit probleem is op te lossen door een hond te trainen, maar je kan er ook gewoon simpel weg voor zorgen dat je hond zich niet verveelt. Zorg voor genoeg uitdaging in huis en in de tuin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://ydolo.be