Image on a mirror
Image default
Society / Relationships

Zo perfect mogelijk zijn

De Amerikaanse staten zitten vol met beroemdheden. Hier zitten de bekende zangers en acteurs tussen. Daarnaast heb je ook een aantal beroemdheden die bekend zijn geworden door hun uiterlijk. Zij hebben eigenlijk weinig tot geen kwalitatieve kwaliteiten maar wel een grote fanbase. Er zijn weinig mensen die geheel perfect zijn. Je kan prachtig zijn van buitenaf, maar je ziel is een verrotte appel. Beroemdheden zonder talent worden als perfect gezien door mensen waardoor zij geld verdienen met het verkopen van hun lichaam. Het lichaam en gezicht is daarnaast vaak niet eens origineel. In Amerika wordt er veel aan plastisch chirurgie gedaan om aan de eisen van Hollywood te voldoen. Dit kan verschillen van grote ingrepen tot minimale ingrepen die lastig op te merken zijn.  

Een grote ingreep dat vaak wordt gedaan is een borstvergroting. Deze cosmetische ingreep wordt door de normale mens niet zo vaak gedaan. De ingreep voor vollere lippen is wel een bekende ingreep. Je lippen hebben een centraal deel in je gezicht en vallen als eerst op. Deze ingreep kan je zo duur of zo goedkoop maken als je zelf wenst. Wanneer je van nature smalle lippen hebt, kunnen deze voller worden gemaakt door het op te vullen met Restylane. Bij het ouder worden zullen de lippen ook smaller worden en ontstaan er lijntjes rondom de mond. Dit kan met injecties worden verholpen. Wanneer je een asymmetrische mond hebt, kan je door middel van een goedkope botox behandeling het spieractiviteit laten ontspannen. 

Er zijn beroemdheden die verslaafd aan plastisch chirurgie zijn. Met het geld dat zij verdienen kunnen zij dit makkelijk betalen. Zij doen dus makkelijk elke maand een ingreep om het lichaam te veranderen. Zij proberen zo perfect mogelijk te zijn door van alles te veranderen maar het resultaat is niet altijd even mooi.  

http://faceland.nl/