Image on a mirror
Image default
Society / Relationships

9 maanden invulboek, verzamel alle herinneringen tijdens de zwangerschap!

Het 9 maanden invulboek van Studio Ins & Outs, leuk om te geven bij een babyshower

Babyshowers zijn een relatief nieuw verschijnsel. De gewoonte is, zoals zoveel nieuwe tradities, over komen waaien vanuit de Verenigde Staten, maar is inmiddels al behoorlijk ingesleten in Nederland. Voor vrijwel elke zwangere vrouw wordt tegenwoordig in Nederland wel zo een gezellig feestje georganiseerd. Maar wat zijn gepaste kadootjes om te geven? Meestal worden er kraamkadootjes gegeven, zoals knuffels, kleertjes en speelgoedjes, maar ook leuk om te geven, en om te ontvangen, is het 9 maanden invulboek van Studio Ins & Outs. Dit invulboek helpt de aanstaande moeder bij het plannen van de voorbereidingen, ondersteunt haar in deze spannende periode en creëert uiteindelijk prachtige herinneringen aan de zwangerschap. Het 9 maanden invul is opgezet op basis van de ervaringen van zwangere vrouwen en dat merk je direct doordat het écht aansluit bij de belevingswereld van moderne, zwangere vrouwen. Dus ben je op zoek naar een kadootje voor een babyshower, overweeg dan om dit invulboek te geven.

Trendy design, stevig en veel verschillende accessoires bij het 9 maanden invulboek

Het invulboek zwangerschap is van stevig papier, zodat de aanstaande moeder dagelijks het boek kan gebruiken, lijstjes kan invullen en aanvullen, ervaringen kan opschrijven en foto’s kan inplakken. Het trendy design van het invulboek is helemaal van deze tijd en er zijn verschillende accessoires voor het boek verkrijgbaar, waardoor het bijhouden ervan nóg leuker wordt. Zo kan bijpassend masking tape worden gebruikt voor het inplakken van foto’s, aantekeningen, kaartjes en knipsels en zijn er mijlpaalkaarten verkrijgbaar om de foto’s die in deze tijd van de aanstaande moeder gemaakt worden op een grappige manier op te pimpen. Hierdoor kan tijdens de babyshower een compleet kadopakket worden gegeven.

Bestel het 9 maanden invulboek voor een babyshower

Ben je benieuwd naar hoe het invulboek eruit ziet? Ga dan snel naar de website van Studio Ins & Outs en bewonder het design. Je kunt daar gelijk het 9 maanden invulboek bestellen, inclusief allerlei leuke accessoires.

https://www.studioinsenouts.nl/c-4219024/zwangerschap/