Image on a mirror
Image default
Society / Relationships

Borstverkleining voordelen

Een borstverkleining kan een uitweg bieden
Grote en zware borsten kunnen voor veel ongemakken zorgen. Zo gaan grote borsten vaak gepaard met pijnklachten aan de rug, nek en schouders. Bovendien is sporten lastig met een grote cupmaat en zijn zware borsten vaak niet in verhouding met de rest van het lichaam. Ook is het een uitdaging om passende bovenkleding en BH’s te vinden. Vrouwen kunnen hier erg onzeker over zijn. Er zijn dus veel verschillende redenen waarom vrouwen kiezen voor een borstverkleining. Een borstverkleining kan uw zelfvertrouwen sterk verbeteren.

Boek een consult met dokter Kazem
Wilt u de mogelijkheden bespreken met een ervaren arts? Tijdens een consult met plastisch chirurg Kazem bespreekt u wat uw persoonlijke wensen zijn. Vervolgens zal dokter Kazem vaststellen wat de beste manier is om uw borsten zo mooi mogelijk te maken. Ook is het mogelijk om de behandeling zelf door te spreken. Wat gebeurt er tijdens de ingreep? Hoelang heeft u nodig om te herstellen? Wat zijn de risico’s? Dokter Kazem kan al deze vragen beantwoorden. 

Het resultaat
Het resultaat is meteen na de behandeling zichtbaar. Na de behandelingen zijn uw borsten nog een paar maanden erg gevoelig. Het is belangrijk dat u tijdens de herstelperiode geen zware lichamelijke inspanningen verricht. De littekens genezen het mooist wanneer u een speciale littekencrème gebruikt.

Borsten liften
Naast het verkleinen van de borsten, kunnen de borsten ook worden gelift. Door de borstlift passen uw borsten beter bij uw cupmaat en de vorm van uw lichaam. De borstverkleining en de borstlift kunnen uw zelfvertrouwen een boost geven. Nu kunt u eindelijk de jurk kopen die u altijd al mooi vond!  Een borstlift kan soms  samen gaan met een borstverkleining. Hangende borsten kunnen u ouder laten lijken. Een borstlift zorgt ervoor dat u weer stevige en mooi gevormde borsten krijgt. De borstvorm wordt hersteld door overtollige huid te verwijderen. Wilt u persoonlijk advies over een behandeling? Neem dan contact op met plastisch chirurg Kazem.   

https://www.kazem.nl/