Image on a mirror
Image default
Society / Relationships

De zoektocht naar de beste kapper

Hoe zorg je ervoor dat je zeker weet dat je echt geknipt wordt door de beste dameskapper delft? Het is een vraag die mij al lang achtervolgt. Zo heb ik mijn aandeel slecht geknipte kapsel wel gehad. Ik had bijvoorbeeld ooit gevraagd om een bob tot schouderlengte, om vervolgens in de spiegel te kijken en tot mijn verschrikking een minibob te zien. Tegenwoordig weet ik wie de beste kapper delft is. In dit artikel zal ik je vertellen hoe je daar achter kan komen.

Ten eerste is de rij een goede indicator. Kapsalons met een goede reputatie zijn druk en werken of alleen op afspraak, of hebben altijd bakken vol mensen binnen zitten. Nu begrijp ik dat een uur wachten op je beurt niet fijn is, maar als je dan een mooi kapsel hebt, valt dat uur teniet aan de weken van plezier die je eraan hebt.

Ten tweede zou ik altijd een kijkje nemen op Yelp of op google voor recensies van andere klanten. Ik geef toe dat er vaak veel onzin tussen staat, maar als een plek alleen maar slechte recensies heeft, zit er waarschijnlijk toch een kern van waarheid in.

Oké, je hebt op basis van de vorige twee indicatoren een keuze gemaakt. Ga dan altijd op tijd naar de kapsalon toe. Kijk naar hoe ze de mensen voor jou knippen. Nemen ze steeds veel tijd om te kijken of het haar symmetrisch is, of is het eerder afraffel werk? En knippen ze uit de losse pols of checken ze alles met bijvoorbeeld de andere kant of een kam? Als je merkt dat ze niet precies genoeg knippen, kun je de afspraak altijd nog afzeggen.

Als het goed is kan je met deze tips de perfecte kapper voor jou ontdekken. Het is misschien een lange zoektocht, maar als je hem of haar eenmaal gevonden hebt, weet je wel áltijd zeker dat je goed zit.

https://www.onekappers.nl