Image on a mirror
Image default
Society / Relationships

Een huwelijkscadeau zoeken voor mijn dochter

De zoektocht naar een huwelijkscadeau voor mijn dochter duurde lang. Ik wou graag een huwelijkscadeau geven die gedenkwaardig zou zijn en het liefst ook iets met de dag zelf te maken had. Een huwelijkscadeau die op de lange termijn nog bruikbaar zou zijn, of leuk zou zijn om weer eens naar te kijken. Als snel kwam ik bij de mogelijkheden die je hebt voor een huwelijkscadeau die gebruik maakt van foto’s. Ik zou een aantal mooie foto’s van mijn dochter en toekomstige echtgenote kunnen inlijsten en dat als huwelijkscadeau geven, of eventueel een fotoalbum maken en dat als huwelijkscadeau geven. Ik wist alleen niet wat het beste zou zijn, dus vroeg ik mijn zoon om hulp. Hij raadde een huwelijkscadeau aan die hij een keer eerder bij een bruiloft had gezien: een glossy. Deze bestel je bij Jilster.

Een perfect huwelijkscadeau

Eigenlijk was de suggestie van mijn zoon voor een huwelijkscadeau perfect. Het voordeel van een glossy was dat je meerdere foto’s erin konden vergeleken met fotolijsten, en je kon er ook anecdotes in verwerken en liefdevolle berichten van familie en vrienden. Ik wist dat dit het huwelijkscadeau zou gaan worden, dus ik ging aan de slag. Ik heb het hele huwelijkscadeau uiteindelijk zelf gemaakt door op de computer door alle albums te spitten naar de leukste foto’s en de rest van de familie en mijn dochters vrienden naar leuke verhalen en gelukwensen te vragen. Het heeft me in totaal twee weken gekost om het huwelijkscadeau af te krijgen, maar het was het waard.

Resultaat

Ik wist dat ik een goed huwelijkscadeau had uitgekozen toen ik het gezicht van mijn dochter en haar nieuwe echtgenote zag terwijl ze het openden. Mijn dochter hield altijd al van het lezen van glossy’s, en met dit huwelijkscadeau leek het alsof er eentje gemaakt was die volledig over haar en haar geliefde ging. Ze was werkelijk dolgelukkig ermee, ik ben trots te zeggen dat ik indruk heb gemaakt met dit huwelijkscadeau. Nu, twee jaar later, ligt het huwelijkscadeau nog steeds bij ze in huis op de schoorsteenmantel. Als dit exemplaar te beschadigd raakt, kan ik altijd een nieuwe bestellen. Mooi toch?