Image on a mirror
Image default
Society / Relationships

Gebruik influencers om je bedrijf te promoten

Gebruik influencers om je bedrijf te promoten

Het belang van online marketing in jouw onderneming neemt steeds meer toe. In het begin van de 21e eeuw  was vooral een goede website erg belangrijk. Daarbij moet een front-end developer ervoor zorgen dat je website optimaal functioneert en de consument er alles zo makkelijk mogelijk kan vinden. Tegenwoordig is naast een goede website, ook een sociale media account belangrijker dan ooit.  Vooral Instagram doet het in deze tijd erg goed. Als je een startende ondernemer bent dan heeft het veel tijd nodig om een grote hoeveelheid volgers aan te trekken. Daarom is het raadzaam om – afhankelijk van de soort producten en diensten die je aanbiedt – gebruik te maken van influencers. Die kunnen jouw bedrijf namelijk goed promoten.

@Martin Garrix

Martin Garrix is de Nederlander met de meeste volgers op Instagram. Ruim 17 miljoen gebruikers volgen zijn dagelijkse activiteiten. Een samenwerking met de bekende DJ kan je goed gebruiken wanneer je producten of diensten biedt die met de muziekwereld te maken hebben.

 

@Nikkie de Jager

Met ruim 13.8 miljoen volgers is Nikkie de Jager de ener populairste influencer van Nederland op Instagram. Heb je producten of diensten in de beauty wereld? Dan kan zij die ongetwijfeld goed promoten voor je.

 

@Memphis Depay

Als je een onderneming hebt dat sportieve producten en of diensten verkoopt, dan is Memphis Depay ongetwijfeld de beste influencer om jouw bedrijf onder aandacht te brengen bij de doelgroep. Memphis Depay is een Nederlandse voetballer met ruim 9 miljoen volgers.

 

Sinds de komst van het internet is online marketing belangrijker dan ooit. In het begin van de 21e eeuw ging het vooral om het hebben van een eigen website als bedrijf. Daarbij was het  vooral belangrijk dat een front end developer ervoor zorgt dat je website er goed uitziet en optimaal werkt. Tegenwoordig heb je niet genoeg aan alleen een goede website. Actief zijn op Instagram en je producten en diensten door influencers laten promoten is nog effectiever.

https://www.kojac.nl/en