Image on a mirror
Image default
Society / Relationships

Iedereen kan nu zijn eigen website maken

Veel mensen denken dat een website maken alleen is weggelegd voor mensen die daarvoor gestudeerd hebben. Niets is minder waar. Het is tegenwoordig voor iedereen mogelijk om je eigen website te maken. Een website bouwen is kinderspel geworden met de simpele software van Magento. En via Magento Hosty kun je nu voor een zeer scherpe prijs je eigen domeinnaam reserveren en direct een hostingpakket inclusief Magento afsluiten. Dit scheelt een hoop extra werk.

Direct aan de slag met je Magento website

Als je direct aan de slag wilt met je Magento website dan is een hostingpakket van Magento Hosty ideaal. De software om aan de slag te gaan wordt al voor je geïnstalleerd, dit hoef je dus niet meer zelf te doen. Je kunt meteen inloggen en aan de slag gaan met het ontwerpen van je eigen website. Hoe Magento werkt wordt op verschillende plaatsen op het internet uitgelegd, of misschien ken je iemand die er al mee werkt en die je wil helpen om je eigen website te bouwen.

Met Magento Hosty creëer je snel iets moois

Als je je website laat hosten door Magento Hosty kun je meteen starten met een mooie en functionele website te maken. Je hebt in een handomdraai de basis voor je website gemaakt en dan kun je starten met het vullen van de pagina’s met jouw teksten, afbeeldingen, filmpjes en wat je verder maar met je bezoekers wilt delen. Het is allemaal heel eenvoudig en bovendien stabiel en voordelig. Meer kun je niet wensen.