Image on a mirror
Image default
Society / Relationships

Lekker slapen met een slaaptrainer

Veel baby’s hebben een slaaptrainer nodig om een nacht te kunnen blijven liggen in bed. De slaaptrainer zorgt ervoor dat kinderen die vroeg wakker worden in bed blijven liggen en de ouders hierdoor ook langer kunnen slapen. Op de slaaptrainer kan afgelezen worden of de kinderen al uit bed mogen. Soms doet een slaaptrainer dit door een bepaalde kleur licht af te geven en soms door een liedje af te spelen.

 

Wiegdekens

Behalve een slaaptrainer heeft een baby echter meer nodig om lekker te kunnen slapen. Een baby heeft natuurlijk een mooie wieg nodig. Naast dat je als ouder wilt dat de wieg er mooi uitziet, moet de wieg voornamelijk comfortabel zijn. Goede wiegdekens zijn hierbij belangrijk. Wiegdekens zijn speciaal gemaakt voor baby’s en hebben extra zachte stoffen. Hierdoor zal de baby lekker comfortabel kunnen liggen.

 

Babynestjes

Sinds enige tijd wordt voor baby’s soms een babynestje gemaakt. Dit houdt in dat de babydekens zo aan elkaar zijn gemaakt, dat de baby in een soort cocon ligt. De baby kan hierdoor omringd zijn met babydekens, wat hem extra warm houdt. Het idee is hierbij dat door het babynestje de baby kan slapen alsof hij zich weer in de baarmoeder bevindt.

 

Zelfstandig opstaan

Wanneer een kind geleerd heeft om lang genoeg in bed te blijven liggen, kan er over gestapt worden op een kinderwekker. Kinderwekkers zien er vrolijk uit en hebben grote wijzers, waardoor klokkijken een stuk makkelijker en leuker wordt.

 

Bekijk alle slaaptrainers en meer!

Jut en Juul heeft een breed assortiment aan slaaptrainers, kinderwekkers, babydekens en wiegdekens. Daarnaast hebben ze ook vele pyjama’s, badjassen en hoeslakens. Wanneer een kind een leuke pyjama heeft, wordt het naar bed gaan ook gelijk een stuk leuker. Neem er bijvoorbeeld een in een lekker vrolijk kleurtje of met een flitsend patroontje! Kijk voor alle leuke badjassen, kinderwekkers en slaaptrainers op Jut en Juul, zodat je kinderen altijd lekker kunnen slapen.

 

https://www.jutenjuul.nl/