Image on a mirror
Image default
Society / Relationships

Mediator Soest Anniek Schuurs

Anniek Schuurs is uw betrouwbare en betrokken mediator in Soest. Door het inschakelen van een mediator die niet alleen kennis van de juridische kant heeft, maar ook een gedegen financiële expertise heeft, krijgt u een snelle en creatieve oplossen, waardoor u uw advocaatkosten beperkt en de oplossing in eigen hand houdt. 

Kernwaarden

Rechtvaardigheid, integriteit en sociale betrokkenheid staan bij mij voorop. Ik ben gespecialiseerd in mediation bij (echt)scheidingen, familiemediation en arbeidsmediation. Dit zijn vaak intense zaken met veel emoties. Mediation kan in dit soort gevallen een uitkomst zijn. Een conflict dat uitmondt in  een juridische procedure is namelijk niet alleen kostbaar en tijdrovend, maar ook erg emotioneel. Ik kan u daarbij helpen door te bemiddelen. Bemiddeling zorgt voor een goede balans tussen de partijen. Ik help u naar elkaar te luisteren en bied nieuwe invalshoeken om het probleem te belichten. Hierbij is de sfeer van veiligheid van groot belang, omdat door een veilige omgeving te creëren de basis kan worden gelegd voor het herstellen van het vertrouwen en het oplossen van het conflict. Beide partijen winnen bij deze aanpak en bij het eindresultaat. 

Waarom mediation?

Mediation is een manier om in gesprek te gaan met een partij waarmee u in conflict bent. Soms loopt dit conflict zo hoog op, dat u geen andere uitweg ziet dan een rechtszaak aan te spannen. Toch wilt u dat graag voorkomen. Een rechtszaak is namelijk een duur en lang proces. Wanneer u geen rechtszaak wilt aangaan, maar wel uw standpunten wilt duidelijk maken aan een partij waarmee u in conflict bent, kunt u denken aan bemiddeling. Hierbij gaat u in gesprek met elkaar en een onafhankelijke en professionele bemiddelaar. Deze bemiddelaar staat beide partijen bij en houdt de onderlinge verstandhouding in het oog. Op die manier kunt u een conflict op een goede manier afsluiten en een passende oplossing vinden. 

Op zoek naar een mediator in Soest

Bent u op zoek naar een mediator in de regio Soest of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden rondom bemiddeling? Kijk dan eens op de website van Anniek Schuurs. Met behoud van de relatie en discretie helpt zij u graag met al conflicten rondom (echt)scheidingen, familie en arbeid. Ga naar www.anniekschuursmediation.nl voor meer informatie.