Image on a mirror
Image default
Society / Relationships

Tips voor een kleurrijke kamer

Er zijn verschillende manieren om het huis op een simpele manier toch een stukje op te vrolijken. Vaak heeft men het niet zelf door tot dat er iemand een opmerking overmaakt of wanneer men een andere inrichting ziet. Op dat besefmoment realiseert men dat ze hun inrichting toch een upgrade kunnen geven. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn, met al wat goedkope items kan de uitstraling al een stuk vrolijker en moderner zijn. Hierin vindt u wat tips bij het opvrolijken van uw huis of werkplaats.

Tip 1: Bloemen Bloemen zijn redelijk goedkoop en nemen niet veel plaats in beslag, al een paar planten kunnen veel invloed hebben op een kleurrijke uitstraling. En nadeel bij deze tip is het stukje verantwoordelijkheid die erbij komt kijken omdat de planten natuurlijk om de paar dagen water nodig hebben.  

Tip 2: verven

Verf bestellen hoeft helemaal niet duur te zijn. Vanwege het vele aanbod zijn er scherpe prijzen waardoor men bijvoorbeeld makkelijk kan gaan hout verven. De muur of bepaalde objecten een nieuwe kleur geven kan al gauw een vernieuwing uitstralen. Met bepaalde leer verven zou je dus ook kleding een nieuw leven kunnen inblazen. Tip 3: Souvenirs

Tijdens de vakantietrips komen toeristen vaak genoeg winkeltjes tegen met verschillende soorten souvenirs. Elke land heeft dus zijn eigen specialiteit en dus is het leuk om deze souvenirs te verwerken in je interieur.  Een gast in huis ziet dan meteen waar je bent geweest op vakantie, gezellig om het hier dan over te hebben. Het geeft een overzicht aan van alle plekken die men heeft bezocht tijdens hun vakantie/werk gelegenheden. Verder zijn souvenirs in verschillende maten dus wees creatief en bepaal zelf welke uitstraling je wilt hebben in huis. Wees verstandig en denk na over welke plek de souvenir in huis kan worden verwerkt.

https://www.moosefarg.nl/beits-houtbeits/