Image on a mirror
Image default
Society / Relationships

Videograaf op je bruiloft voor de intiemste momenten

Een videograaf die mijn bruiloft op een perfecte manier weet vast te leggen. Dát is wat ik vijf jaar geleden zocht. Een videograaf die weet dat de kleinste dingen op zo’n dag bijzonder waardevol zijn of kunnen worden. Bijvoorbeeld die trotse blik van mijn vader toen hij mij voor het eerst in mijn trouwjurk zag toen ik de trap afkwam op de ochtend van mijn trouwdag. Zo waardevol voor mij en onbetaalbaar. Mijn vader was op mijn mooiste dag van mijn leven al enkele maanden ziek. Maar hij wilde dé dag van zijn dochter zeker niet missen. Zijn trotse blik in zijn ogen zal ik nooit meer kunnen vergeten. Mijn vader is een half jaar na onze trouwdag overleden. Maar die blik van hem is prachtig vastgelegd door de videograaf van Artvideo.nl. Mijn dag kan ik telkens opnieuw beleven maar die ene blik kan ik ook koesteren, de rest van mijn leven.

Een videograaf op je bruiloft ziet wat jij niet ziet

Een videograaf op je bruiloft ziet wat anderen, zeker jijzelf op je eigen dag, niet zien. Hij of zij kijkt met een speciaal oog op zoek naar momenten om deze te vereeuwigen. Zoals die blik van mijn vader, ook de tranen van mijn oma. Zo bijzonder dat ze op haar tachtigste op mijn bruiloft aanwezig kon zijn en haar blije emoties zo durfde laten gaan. Op de dag zelf heb ik dat helemaal niet gezien, pas bij het zien van de preview van de beelden kreeg ik het zelf te kwaad bij het zien van haar tranen. Dit soort beelden, bewegende beelden, hebben ervoor gezorgd dat ik me realiseer dat ik intens dankbaar mag zijn voor alle lieve mensen om mij heen.

Een goede videograaf op je bruiloft weet emoties te vangen

Tranen van geluk, tranen van trots, een goede videograaf weet ze op je bruiloft te vangen. Het zorgt ervoor dat je een heel persoonlijk geschenk aan jezelf geeft. Een videograaf op je bruiloft moet alles kunnen overzien. Ik heb al te vaak van vriendinnen gehoord die eerder dan ik zijn getrouwd, dat ze op zo’n dag zo geleefd werden en het gevoel hebben dat ze ondanks dat ze intens genoten hebben van hun dag, ook het gevoel hebben dat ze wat gemist hebben. Je kunt als bruidspaar immers niet overal tegelijk zijn, je wordt inderdaad geleefd omdat je juist zo druk bent met het beleven van je eigen dag. Voor het werk van Arthur van Artvideo ben ik hem nog steeds intens dankbaar. Blij dat de klik die we direct al bij onze eerste kennismaking hadden, zulk mooi eindwerk heeft opgeleverd.