Image on a mirror
Image default
Society / Relationships

Videograaf voor jouw bruiloft

Een bruiloft is een van de meest bijzondere dagen van jouw leven, eigenlijk moet je dat vastleggen, met een videograaf. Foto’s zijn traditioneel de methode waarmee de bruiloft wordt vastgelegd, maar een videograaf kan écht een trouwfilm maken waarin de mooiste dag van jouw leven en alles goed vastgelegd wordt. Bij Artvideo kan je een videograaf inhuren om jouw bruiloft te filmen, alle mooie momenten vast te leggen op video, en de beelden samenvoegen in een trouwfilm waar je jaren later nog met nostalgie naar terug zult kunnen kijken. Een bruiloft heb je (hopelijk) maar een keer in je leven, en het is een dag die je graag tot in de uiterste puntjes zal willen onthouden. Dat doe je het beste met een videograaf!

Herinneringen vastleggen van jouw bruiloft, met een videograaf

De dag op een later tijdstip herbeleven is een van de meest leuke dingen om te doen nadat de bruiloft door een videograaf is vastgelegd. Vol nostalgie kunnen jullie terugkijken naar hoe jullie straalden op de desbetreffende dag, met jullie kinderen of juist niet. Op Artvideo zijn een aantal voorbeelden van bruidsreportages van onze videograaf, zodat je kunt kijken naar de mogelijkheden en hoe jouw trouwfilm er eventueel uit zou kunnen zien. Onze trouwfilms zijn ongeveer 12 tot 15 minuten lang, omdat we willen dat het boeiend blijft, en niet langdradig is. Wanneer je ervoor kiest om een videograaf van Artvideo in te huren voor jouw bruiloft, dan kan je erop rekenen dat de trouwfilm binnen 3 weken af is, met een preview na 1 week. Artvideo werkt doorgaans met standaardpakketten, maar speciale wensen zijn altijd bespreekbaar.

De mooiste dag

De dag van de bruiloft wordt meestal de mooiste dag van je leven genoemd, en zo’n dag verdient het om vastgelegd te worden door een videograaf van Artvideo. Onze videograaf zal met passie en creativiteit de mooiste momenten van die dag tot in de kleinste details vastleggen. Als resultaat kan je van onze videograaf rekenen op een trouwfilm die niet alleen mooi is, maar ook persoonlijk en uniek. Een trouwfilm op maat, daar werkt onze videograaf voor.