Image on a mirror
Image default
Society / Relationships

Weetjes over borsten en borstvergrotingen

Eén van de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen in Nederland is de borstvergroting. Door een borstvergroting worden borsten steviger en mooier van vorm. In dit artikel staan weetjes over een borstvergroting en tips om hangborsten te voorkomen.

Stevige borsten is een droom van bijna elke vrouw, als je goed voor je borsten zorgt kan je voorkomen dat je borsten op een jonge leeftijd beginnen met hangen. Hieronder staan een aantal oorzaken van hangborsten beschreven.

Roken zorgt ervoor dat de borsten sneller gaan hangen.Net als de huid op je gezicht, lijdt ook de huid op je borsten onder het roken, de huid van de borsten is ook zeer gevoelig en vereist ook goede verzorging. Tevens bevat de huid collageen en elastine, die na verloop van tijd afgebroken kunnen worden door het roken. Wees niet bang ook rook je op dit moment en ben je van plan om te stoppen dan kan je nog verbetering zien als je stopt met roken.

Het is ook belangrijk dat je op je gewicht let als je hangborsten wilt tegen gaan. Als je gewicht vaak toeneemt en dan weer afneemt kan het er voor zorgen dat er hangborsten ontstaan. Dat komt omdat een borst op twee plaatsen vet opslaat. Want  70 procent van het vet in je borst vormt samen met de melkklieren het grootste deel van de borst, maar de overige 30 procent bevindt zich net onder de huid. Dat laatste vet schommelt mee met je gewicht. Als het vetgehalte daar sterk stijgt en weer daalt, dan wordt de huid uitgerekt. Tevens is het belangrijk om niet te vergeten dat hangborsten onvermijdelijk zijn naarmate je ouder wordt. Maar goede verzorging kan er voor zorgen dat de proces vertraagd.

Als je al last hebt van hangborsten is het mogelijk om een borstvergroting te laten doen. De beste borstvergroting kan je doen bij de kliniek van Faceland. De kliniek luistert zorgvuldig naar de wensen van haar klant en adviseert ook. Het is belangrijk dat er een eerste consult hiervoor wordt ingepland. Meer informatie over borstvergroting is te vinden op de website van Faceland. Www.faceland.nl.

http://faceland.nl/