Image on a mirror
Image default
Society / Relationships

Afslankband door de jaren heen

Waist trainers zijn de laatste tijd weer ontzettend in. Zo zou deze er voor moeten zorgen dat je binnen een aantal weken een lichaam hebt waar je u tegen kunt zeggen. Mocht je nou iemand zijn die absoluut geen tijd heeft om meerdere dagen per week naar de sportschool te gaan, of juist iemand die toch niet van de lekkernijen af kan blijven? Dan is de latex waist trainer wellicht iets voor jou. Echter biedt de waist trainenr meer dan slechts een manier om effectief af te vallen. Het is dus absoluut niet alleen een afslankband. Beide mannen en vrouwen dragen al honderden jaren lang een korset. Echter is het door de huidige media – waaronder onder invloed door de Kardashians – steeds populairder geworden. Je zou waist training nu als een echte rage kunnen zien. Het korset zal er namelijk voor gaan zorgen dat je een zandloperfiguur krijgt – en dat is op dit moment echt weer in de mode.

Echter is een waist trainer niet hetzelfde als een korset. Je zult door middel van waist training een slankere taille gaan krijgen wanneer je de waist trainer consequent elke dag voor acht uur lang draagt. Echter zijn korsetten meer voor de lol, voor mode, voor kostuums of juist voor het ondersteunen van de rug en andere medische doeleinden.

Waist trainers werden voor het eerst gedragen in de tijd van het oude Kreta. Toentertijd was het een teken van een groot atletisch vermogen wanneer men een kleine taille had. Over de jaren zijn beroemdheden en de adelen het korset blijven dragen. Sinds de afgelopen tien jaar is de liefde voor de slanke taille terug gekomen. Het zandloperfiguur – die sterren als Beyoncé, Kim Kardashian en Nicki Minaj ook allemaal hebben, wordt gezien als het perfecte lichaamstype: veel volume, maar toch een mooie, slanke taille.

 

http://www.latexwaisttrainer.com/nl